Topmenu

25 jaar

Fantastisch Jubileum Concert Popkoor Break-Out !

 

Eindelijk was het zover, het 25 jarig jubileum van Popkoor Break-Out kon worden gevierd. Een jaar later, en na veel oefenavonden, is door de jubileumcommissie op zaterdag 22 oktober 2022 een Top avond georganiseerd. Enkele reacties uit het publiek, maar ook van de deelnemers : Wat een avond, zo super geweldig en zo mooi om erbij te zijn geweest”. Het Boshuis in Klarenbeek was volledig uitverkocht.Veel vrijwilligers hebben meegewerkt om er een mooie avond van te maken.

Het thema was “Vier het Leven”, met subthema’s; Beginnen, Liefde, Voelen, Eindigen. Allemaal zo herkenbaar voor iedereen. De liederen waren afgestemd op elk thema en de mensen werden op allerlei verschillende manieren geraakt door de muziek.

Het koor werd bij verschillende nummers begeleid door het ensemble van Muziekvereniging Klarenbeek en het kinderkoor. Ze werden allen gedirigeerd door de dirigente van het popkoor, Márin Kroon. Ook zong Márin het prachtige “Gabriellas song solo, (uit de film As it is in Heaven). De danser Vincenzo Turiano, van Introdans, was een extra verrassing bij dit lied en bij YouRaise me up” van het koor. De afwisseling van deze avond was een groot succes, van koor,kinderkoor, ensemble, gastmuzikanten, solisten en danser! Het publiek heeft genoten en was enthousiast. Dat bleek zeker uit het laatste nummer “Go like Elijah”, samen met de MVK waarbij driftig werd meegeklapt en gezongen.

Iedereen kan terugkijken op een prachtige avond met mooie mensen en heerlijke muziek. Dank aan allen die dit hebben mogelijk gemaakt en in het bijzonder de dirigente Márin Kroon.