Topmenu

25 jaar popkoor “Break Out” - jubileumconcert

 

Fantastisch Jubileum Concert Popkoor Break-Out !

 

Eindelijk was het zover, het 25 jarig jubileum van Popkoor Break-Out kon worden gevierd. Een jaar later, en na veel oefenavonden, is door de jubileumcommissie op zaterdag 22 oktober 2022 een Top avond georganiseerd. Enkele reacties uit het publiek, maar ook van de deelnemers : Wat een avond, zo super geweldig en zo mooi om erbij te zijn geweest”. Het Boshuis in Klarenbeek was volledig uitverkocht.Veel vrijwilligers hebben meegewerkt om er een mooie avond van te maken.

Het thema was “Vier het Leven”, met subthema’s; Beginnen, Liefde, Voelen, Eindigen. Allemaal zo herkenbaar voor iedereen. De liederen waren afgestemd op elk thema en de mensen werden op allerlei verschillende manieren geraakt door de muziek.

Het koor werd bij verschillende nummers begeleid door het ensemble van Muziekvereniging Klarenbeek en het kinderkoor. Ze werden allen gedirigeerd door de dirigente van het popkoor, Márin Kroon. Ook zong Márin het prachtige “Gabriellas song solo, (uit de film As it is in Heaven). De danser Vincenzo Turiano, van Introdans, was een extra verrassing bij dit lied en bij YouRaise me up” van het koor. De afwisseling van deze avond was een groot succes, van koor,kinderkoor, ensemble, gastmuzikanten, solisten en danser! Het publiek heeft genoten en was enthousiast. Dat bleek zeker uit het laatste nummer “Go like Elijah”, samen met de MVK waarbij driftig werd meegeklapt en gezongen.

Iedereen kan terugkijken op een prachtige avond met mooie mensen en heerlijke muziek. Dank aan allen die dit hebben mogelijk gemaakt en in het bijzonder de dirigente Márin Kroon.Popkoor “Break-Out” viert haar 25 jarig jubileum met groots concert!

 

Op zaterdag 22 oktober 2022 viert Popkoor “Break-Out” haar 25-jarig jubileum in het Boshuis in Klarenbeek. Iedereen is van Harte Welkom! Vorig jaar in augustus was het 25 jaar geleden dat het koor werd opgericht, maar nu hoopt het gemengde popkoor met 40 leden, haar uitgestelde concert ten uitvoer te kunnen brengen. Het Kinderkoor Klarenbeek en een ensemble van Muziekvereniging Klarenbeek zullen ook hun medewerking verlenen aan dit jubileumconcert, dit alles onder vakkundige leiding van dirigent Márin Kroon.

Het thema van deze muzikale avond is “Vier het Leven”, waarbij het koor veel nieuwe nummers voor u gaat zingen en populaire songs uit haar vaste repertoire.  Voorbeelden hiervan zijn “Brand new day” ,”Sweet Dreams”,  “Stil in mij” en “Viva la Vida” . U zult op deze avond worden verrast door prachtige beelden en klanken! Het zou natuurlijk fantastisch zijn als ook veel oud-leden op deze avond aanwezig zijn, de (oud) dirigenten hebben inmiddels al toegezegd er te zullen zijn.Na afloop van het concert is er een afterparty met een hapje en een drankje. Het concert begint om 20:00 uur, de zaal is geopend vanaf 19:30 uur.


Voor deze muzikale avond zal een kleine bijdrage van 5 euro aan entree worden gevraagd, kinderen onder 12 jaar gratis. De kaartverkoop is inmiddels gestart en gaat via alle leden van Popkoor “Break-Out”. Vanaf 5 oktober zijn entreekaarten ook in de voorverkoop via Oonk in Twello.
Locatie “Het Boshuis”, Kerkweg 2 in Klarenbeek. www.popkoorbreakout.nl